padelspain
Instagram

24 horas de Pádel Online

TAMAÑO DE LA LETRA 
Maximizar Fuente Minimizar Fuente

Slampadel, club 5 estrellas por Pádel Guide

POR Redacción, 09:38 | 29 de Abril del 2015
Slampadel, club 5 estrellas por Pádel Guide

Padel Spain.- La ciudad condal alberga en su interior un club con categoría 5 estrellas, el club Slampadel, que ha sido el elegido para ser nuestro club del día.

La instalación nace con la finalidad de satisfacer a todos los jugadores y jugadoras de pádel y de hacer que les pique el gusanillo del deporte sea cual sea su edad y/o nivel. Aprendizaje continuo, grandes instalaciones y atención personalizada son algunas de sus claves.

Slampadel no es solo un club deportivo, ya que organiza eventos teatrales, musicales, monólogos, fiestas temáticas, talleres para los más pequeños, etc. A todo ello le suma sus siete pistas de pádel de cristal totalmente iluminadas, una de ellas con gradas, una sala de entrenamiento personal y otra de masajes, sala de reuniones para entre 75 y 100 personas, recepción, restaurante y cafetería...

Cuenta, así mismo, con escuela de pádle, organiza torneos y rankings y en sus instalaciones podrás recibir clases de dos profesionales del mundo del pádel: Toni Bueno, referente en el circuito catalán, y Celeste Paz.

SLAMPADEL té com a finalitat principal satisfer les inquietuds i tot el que el pàdel i l'esport en si ens pot oferir per treure-li el millor profit al nostre temps lliure i d'oci.
El nostre gran èxit , i al seu torn el nostre major èxit , ha estat el nostre aprenentatge continu i el nostre intercanvi permanent d'inquietuds i objectius amb els nostres socis .
Aquesta és la nostra filosofia de treball i de com portar endavant els nostres objectius i projectes tant en l'esportiu com en el socialLa nostra manera de fer les coses i el nostre esperit creatiu fa que pensem que tots tenim les mateixes possibilitats i oportunitats de gaudir de l'esport sense mirar les seves capacitats i pensant que compartim aquestes passions amb persones amb dificultats físiques i mentals .
Per aquest motiu creiem que és molt important donar-los a tots les mateixes oportunitats de gaudir amb l'esport .
SLAMPADEL gràcies a la seva filosofia i al seu esperit d'innovació ha decidit anar molt més enllà i oferir als seus socis i futurs socis més i millors serveis .
Gràcies a l'èxit obtingut amb els seus diferents esdeveniments durant el 2011 , ha decidit seguir endavant amb més i millors esdeveniments durant els propers anys .
SLAMPADEL realitzarà sopars - concerts amb artistes de primer nivell , nits de monòlegs , nits temàtiques , nits i tardes clandestines , tallers per a nens , etc , transformant el centre en un gran escenari .
El nostre complex compta actualment amb 7 pistes de pàdel de vidre del millor nivell amb il · luminació professional , ubicades i orientades perquè es pugui gaudir del pàdel durant les diferents estacions de l'any , una d'elles amb grades . A més d'una sala d'Entrenament Personal i una sala de massatges.
La recepció té una estructura d'informació i servei que podrà escoltar inquietuds i adaptar-se a les necessitats dels nostres socis i de tots els que gaudeixin del nostre centre. 
Dins de les nostres instal · lacions comptem amb una sala d'exposicions, reunions i actes amb una capacitat d'entre 75 i 100 persones a la qual ja hem gaudit de diferents esdeveniments i presentacions esportives i institucionals. 
El restaurant ELNOUROVELL és una de les nostres perles i punt de referència en la gastronomia de la zona amb una capacitat de 130 comensals. La direcció de la cuina està a càrrec del nostre Xef ANTONIO IGLESIAS amb una experiència i currículum que ho demostra amb cada plat que prepara diàriament. 
A tot el ja esmentat, hem de dir-vos que el complex SLAMPADEL es troba situat en una zona privilegiada del Baix Llobregat als peus de les muntanyes de Montserrat que fa que els nostres jardins siguin una extensió del mateix.

Disfruta de sus instalaciones, en las que entrenan los mejores.

 

*Si te ha resultado interesante este artículo, te animamos a seguirnos en TWITTER y a suscribirte a nuestra NEWSLETTER DIARIA.

PadelSpain.net


ENVÍE SU COMENTARIO
Twitter timeline
Lo más leído
padelspain
PadelSpain
Padelspain.net | Noticias e información. 24 horas de pádel online.
Otros periódicos del Grupo Ediciones Digitales Siglo 21
Secciones
Contacto

Aviso Legal
© CopyRight 2017 PadelSpain